Vakantie Verhuur Domstad
Kom tot rust - Geniet van de omgeving - Vertoef in nederlandse stijl

De huizen in beeldOver Vakantie Verhuur Domstad


Wij zijn helemaal gevallen voor Hongarije tijdens onze eerste vakantie hier. Het mooie weer, gastvrije mensen, heerlijk eten en drinken. Omdat het allemaal zo goed aanvoelde wilden we een eigen huisje hebben om hier nog heel vaak te verblijven. Inmiddels zijn we nu een goede 15 jaar verder en zijn we behoorlijk geslaagd in onze opzet. We zijn begonnen met een boerderij die wij eigenhandig helemaal naar onze eigen smaak hebben gemaakt, voorzien van (snel) internet en Nederlandse satelliet televisie. Het was natuurlijk pas compleet met een eigen zwembad, dit is ook een dream come true geworden. Onze plannen zijn iets uitgebreider geworden na het langere tijd hier zijn en de vele ’ik vertrek’ verhalen op televisie.

Vanaf dit jaar bieden wij dan ook niet alleen onze boerderij te huur aan maar ook een zojuist opgeleverd appartement aan. Zowel samen als apart te huur, langere tijd is bespreekbaar tegen een uiteraard aangepast tarief. In de boerderij kunnen maximaal 7 personen en eventueel kan dit uitgebreid worden naar 9 personen verblijven. In het appartement kunnen 2 tot 3 personen verblijven. In de nabije toekomst is het de bedoeling dat er nog en huis bijkomt en kampeerplaatsen zodat er voor eenieder een heerlijk plekje te vinden zal zijn.

Omgeving


Keszthely

Keszthely is de culturele hoofdstad van het Balatonmeer. Een oude stad van 30.000 inwoners. Musea vind je hier genoeg!


Hèvíz

Op 5 km. van het Balatonmeer vindt u de stad Hèvíz.
Hèvíz heeft ruim 6.000 inwoners en staat bekend als het centrum van het kuurtoerisme met het grootste thermaalmeer van Hongarije.
Er is een modern winkelaanbod met gezellige terrasjes en restaurants. Dit is een stad die u tijdens uw vakantie aan het Balatonmeer niet mag overslaan.

Badacsony

Badacsony ligt 24 km. vanaf Keszthely en is een bekende en gezellige badplaats. Het heeft veel bekende wijnkelders en proeflokalen rondom de heuvel, een heuvel die de vorm heeft van een doodskist. De kenners en de liefhebbers van wijn zouden er in elk geval een reisje naar moeten plannen. Men wordt er opgewacht door een bijzonder scala aan goede wijnen. In de zomer is het er gezellig druk met toeristen.

Contact